A hatvaniak fejben is felkészültek az első bajnoki mérkőzésre, mivel tudható volt, hogy egy nehéz meccs előtt állnak. Ráadásul idegenben kezdték a bajnokságot egy olyan csapat ellen, akik jelentős játékos erőt képviselnek. Ők az előző bajnokságban a harmadik helyet szerezték meg. Ám az OKTAT60 Hatvani KSZSE nagyobb rutinnal rendelkezett, valószínűleg ez is közrejátszott a végeredményben.

Répási Norbert, az OKTAT60 Hatvani KSZSE jobbszélsője úgy ítéli meg, hogy kissé nehezen indult a játék, erős volt az ellenfél, így várható volt, hogy nem lesz könnyű a kezdés. – Kellett egy kis idő, hogy belerázódjunk a mérkőzésbe. Az első félidő végén azonban már uralni tudtuk a mérkőzést. A második félidőben szerencsére nem maradtunk bent az öltözőben. Meg tudtuk tartani az előnyünket, sőt növelni is tudtuk azt. A végén az ellenfél ugyan fel tudott zárkózni, de a csapatmunkánknak köszönhetően kétgólos győzelmes arattunk – fogalmazott.

– Azt látom, hogy itt Kisvárdán, ez a csapat nagyon sok riválisunknak meg fogja nehezíteni a dolgát, sokan el fognak vérezni. Úgy gondolom, hogy itt nagyon nehéz nyerni, végtelenül örülök annak, hogy nekünk ez sikerült, főleg mindjárt az első fordulóban, ami rányomhatja a bélyegét az őszi szezonra. Nem szabad messze menő következtetéseket levonni, mindig a következő meccset kell megnyerni és gyarapítani a pontjainkat – értékelte a meccset Bárány Zsolt vezetőedző.

Kisvárdai KC – OKTAT60 Hatvani KSZSE 24:26

A csapat most szombaton 18 órakor a Nyírbátori SC csapatát fogadja a Kodály tornatermében.

Kezdőkép: hkszse.hu