Idén is nagy népszerűségnek örvend a Jam Garden rendezvénysorozata. Az esemény keretében továbbra is sok fellépő és program fogja színesíteni a hatvani estéket. Augusztus 26-án az Intermezzo tagjai állnak a színpadra. Fellépéseiken igazi temperamentumos örömzenével találkozhat a közönség. 27-én, szombaton pedig a Parno Graszt koncertjével folytatódik a szórakozás, a tagok távol élnek a nagyvárosok zajától, így zenéjük is megőrizte ősi, eleven karakterét.

A Jam Garden rendezvénysorozat lassan a végéhez ér, azonban még nem fogyott ki a programokból. A következő hetekben színpadra áll a Lator Blues Band, illetve a Hatvan City Hard Core is. A kertmoziban csütörtökönként filmeket vetítenek, a következő hetekben főként premier filmekkel készülnek. Ahogy azt már korábban megszokhatták a hatvaniak, lesznek még gyerekfoglalkozások, fellép a Kalapjakab zenekar és lesz mesemozaik, ahol a gyerekek a Vándormanók című bábelőadást tekinthetik meg.

A Jam Garden programsorozata szeptember 10-én ér véget. Két nagy fellépővel búcsúztatják az idei év nyári szezonját, pénteken a Bohemian Betyars, szombaton a Fish! lép a színpadra. Jegyeket a helyszínen, vagy elővételben a tixa.hu oldalon lehet megvásárolni.

Kezdőkép: illusztráció ( archív)