Az EuropaProperty.com a közép-kelet-európai térség vezető ingatlanpiaci médiacsoportja, amelynek nevéhez többek között számos díjátadó fűződik. A január 17-én megrendezett 2nd Annual CRE Awards elnevezésű gálán a 30 tagú nemzetközi szakmai zsűri összesen 20 kategóriában hirdetett győztest.

A legjobb egyedi, azaz ügyfélre szabott raktárfejlesztésért járó díjat (Warehouse BTS Project of the Year) erős mezőnyben versenyezve nyerte el a NIPÜF Csoport. Az elismeréssel méltatott hatvani létesítmény a Bosch közép-kelet-európai stratégiai elosztóközpontjaként üzemel majd, és több, a hazai piacon egyedülálló műszaki megoldást is felvonultat, egyebek mellett a szomszédos üzemcsarnokból az úttest fölött átívelő árumozgató rendszert.

Török Zsombor, a NIPÜF Zrt. vezérigazgatója elmondta: nagy örömünkre szolgál, hogy mindössze hároméves fennállásunk alatt a második nagy presztízsű szakmai díjat szereztük meg. – Úgy gondolom, hogy mindez nem csupán kollégáink munkájának eredményességét jelzi, hanem a piac részéről is fontos visszajelzés: a NIPÜF jelentős tényező a hazai ingatlanpiacon – mondta a vezérigazgató.

A magyar állami tulajdonú NIPÜF Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. 2015 decemberében alakult. A társaság feladatai közé tartozik az országos iparipark-hálózat fejlesztése. A cég komplex fejlesztésekkel ösztönzi a hazai és külföldi cégek betelepülését, új technológiák meghonosítását, ezen keresztül pedig a munkahelyteremtést és a gazdaság élénkítését.