Idén is megrendezték a Támogatók Tornáját az FC Hatvan pályáján. Lestyán Balázs nyitotta meg a rendezvényt, a csapatok pedig felsorakoztak, hogy ismét összecsapjanak a Népkerti Sporttelepen. Számos hatvani és környékbeli cég lépett pályára. Több mérkőzést is játszottak, minden játékos komolyan vette a tornát. Ofella Zoltán, az FC Hatvan Egyesület elnöke elmondta, több mint hét éve volt az első ilyen torna, a támogatók pedig idén is nagyon lelkesek voltak, hogy a futballpályán bizonyíthatnak.

Amíg a meccsek tartottak főztek is a csapatok, több bográcsban is készült étel. A tornát követően Horváth Richárd polgármester méltatta a csapatokat, elmondta, az ilyen rendezvények sosem a díjakról szólnak, hanem hogy jól érezzék magukat a résztvevők. – A foci minden esetben formálja a közösséget, éppen ezért nem az számít, hogy ki hányadik helyen végzett, hanem hogy mindenki kellemesen töltse az időt – fogalmazott.

Ezt követően a polgármester átadta a legjobbaknak járó díjakat, a tornát az Alfa-Bob Kft. csapata nyerte. Csapatkapitányuk elmondta, jó hangulatban telt a torna. – Az esélytelenek nyugalmával indultunk, de végül sikerült nyernünk. Ez nagy öröm számunka, különösen azért, mert célunk, hogy az ifjúságot is arra biztassuk, hogy sportoljanak, és ne otthon üljenek a televízió előtt – fejtette ki Hanák Ede Tamás.

Ezen kívül különdíjakat is osztottak, a legjobb kapus Balázs János, a legjobb mezőnyjátékos Hanák Márton Sándor lett, a gólkirályi címet pedig Bokor József nyerte el.

Fotó: Albert Péter