Szeptember 8-án családi napot tartottak a Johnson Electric Kft. dolgozói számára. A programot a nagygombosi Vad Ló Ranchon tartották, ahol egész napos programokkal, vetélkedőkkel szórakoztatták a családokat. A rendezvényen a gyermekek és a felnőttek egyaránt megtalálhatták a maguknak való szórakozási lehetőséget. Volt íjászkodási lehetőség, ugráló vár, csapatversenyek és különböző vetélkedők. Az egyik feladatban például tutajépítés volt a cél, melyhez hordók, raklapok és kötelek voltak csupán segítségek. A családok állatsimogatóban is részt vehettek, amihez az állatokat a Hatvani Vadaspark biztosította. Nagyon sokan nézelődtek és érdeklődtek egész nap a nyuszik, a csacsi és a lovak karámja körül.

A Johnson Electric Kft. és a vadaspark között egyébként régóta jó az együttműködés. Az előző években a vállalat raklapokat adományozott a vadasparknak, amikből aztán karámokat és ólakat építettek az állatparkban. A legutóbbi együttműködés keretein belül a Johnson Electric pedig laptopokat adományozott a hatvani intézménynek, hogy evvel is segítse az ott zajló munkákat. A Johnson Electric vállalat egyébként nemcsak a vadaspark, hanem a Hatvani Mentőállomás támogatását is szívügyének tekinti, a korábbiakban már több sikeres együttműködésük is volt a mentőállomással.

Az előző években a cél a mentőállomás helységeinek komfortosabbá tétele volt, ezért az önkéntesek festettek, mázoltak, hogy az állomáson szolgálatot teljesítő kollégák kellemesebb környezetben tudjanak 2 riasztás között akár megpihenni.

Az idei évben a Johnson csapat elhivatottsága mit sem csökkent, és a jó ügy érdekében egy kültéri pihenő részt alakítottak ki raklapokból, napvitorlával, hogy felhívják a figyelmet az önkéntes munka teremtő erejére, így megköszönve a szolgálatot teljesítő mentőápolók mindennapi erőfeszítéseit.

Fotó: Garami Anita – a családi napon készült fotói