Ismét Pulzus Kupát rendeztek Hatvanban. A rendezvénynek a Dali adott otthont, megtelt látogatókkal az épület. Az aerobikversenyen egyéniben, párosban és csapatban is indulhattak a versenyzők. A megnyitót követően kezdetét is vette a verseny. Teréki Beáta szervező, a Pulzus Sport Egyesület edzője elmondta, nagyon örülnek neki, hogy ismét megrendezhették ezt a kupát. – Annak idején arra gondoltunk, szervezünk egy házi kupát, ám végül kibővítettük, és pár egyesületet is invitáltunk. Ez a második alkalom, hogy megrendeztük a versenyt, mivel a kovid miatt kimaradt pár év, de most újra lendületet kaptunk – fogalmazott.

A hatvani Pulzus SE is több versenyzővel vett részt a versenyen. Szűcs Zsófi elmondta, hogy nagyon sokat készült a versenyre. – Rengeteget gyakoroltunk a csapattal, heti három edzésünk van, emellett otthon is és barátokkal is szoktunk. Azt szeretem legjobban ebben a sportban, hogy nagyon frissítő – mondta.

A Pulzus SE január óta készült a versenyre, amit hazai pályán rendeztek meg, hiszen ők a Daliban tartják edzéseiket. Csollák Helga is a hatvani csapatot erősíti, ő Jászfényszaruról jár az edzésekre. Ő is nagyon szereti ezt a sportot. – Az a legjobb benne, hogy nagyon sokat mozgunk, és itt vannak a barátaim. Az edzéseknek köszönhetően sokat lehetünk együtt – vélekedett.

A Pulzus Kupán a kezdőktől a haladókig képviseltették magukat a versenyzők, sokan kezdőként első versenyükön vehettek részt.  A Pulzus Kupára több városból érkeztek, debreceni, budapesti és szegedi egyesületek is megméretették magukat a hatvani kupán.