Jótékonysági koncertet tartanak október 18-án a hatvani Grassalkovich-kastélyban a városi kórház javára. A koncerten a hatvani Bosch gyár támogatásával a Németországból érkező és már jelentős világsikert elért Bosch Big Band játszik.

A belépőjegyekből összegyűlt támogatás minden forintját megduplázza a hatvani Bosch gyár, melyből az Albert Schweitzer Kórház- Rendelőintézet új gyógyászati eszközöket vásárol majd. Az újszülöttek és kisgyermekek hallásvizsgálatához használt, úgynevezett otoakusztikus emissziós készülék és verejték analizátor kerül megvásárlásra, ezen kívül a gyermekosztály kezelőjét gyermekbarát bútorokkal rendezik majd be a támogatásnak köszönhetően.

„Több éve ápolunk jó kapcsolatot a hatvani Bosch gyárral és külön nagy öröm, hogy a koncert előtt pár héttel önkéntes munkatársak is jártak nálunk, hogy kifessék a kórház egyes részeit. Bízom benne, hogy Hatvan város polgárai szívükön viselik ezt a nemes kezdeményezést és egy közösen eltöltött teltházas koncert után beszerezhetjük a kisgyerekek gyógyulását segítő berendezéseket.” – mondta dr. Stankovics Éva, a kórház főigazgatója.

A koncert este 6 órakor kerül megrendezésre, melyre a koncert napjáig még bárki válthat jegyet az Albert Schweitzer Kórház- Rendelőintézet jegypénztárában, a Bosch gyár kantinjaiban vagy személyesen a koncert helyszínén érkezéskor. A belépőjegy ára 5000 forint.

Azok, akiknek jövő aznapra más programjuk van, de szívesen támogatják a kezdeményezést, a 10403538-35311102-00000000 bankszámlaszámra utalt összeggel is hozzájárulhatnak a közös sikerhez.