Díjazták azokat a buszsofőröket, akik balesetmentesen közlekednek és több évtizede lelkiismeretesen végzik munkájukat. Horváth Richárd polgármester szerint az a legfontosabb, hogy a sofőrökre mindig számíthatnak az utasok, éppen ezért is érdemelnek kitüntetést azok, akik már évek óta a volánnál dolgoznak.

A vállalatnál különös hangsúlyt fektetnek a biztonságos közlekedésre, Uti Csaba vezérigazgató azt mondja, éppen ezért nagy felelősséggel jár ez a munkakör. Az ünnepségen átadták a balesetmentes közlekedésért járó díjakat is. Ambrúzs László már másfél millió kilométert vezetett, őt mindennap az motiválja, hogy biztonságosan eljuttassa utasait úti céljukhoz.
– Az a legfontosabb, hogy az utasok biztonságosan utazhassanak, éppen ezért nem munkaként, sokkal inkább hivatásként élem meg a vezetést – mondta.

A rendezvényen köszönetet mondtak azoknak a dolgozóknak, akik munkájukkal már több éve segítik a busztársaság fejlődését. Ők alkotják a társaság törzsgárdáját. Dúzs István vezetőszerelő negyvenöt éve dolgozik a vállalatnál, azt mondja, ezt a munkát csak felelősségteljesen lehet végezni, hiszen a buszoknak mindig kifogástalanul kell közlekedniük a forgalomban.

Az ünnepség végén egy bűvész mutatványaival szórakoztatta a Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Hatvani Területi Igazgatóságának dolgozóit.