Szabó Zsolt országgyűlési képviselő a Grassalkovich-kastély dísztermében fogadta az önkormányzati választások keretében megválasztott térségi polgármestereket. Köszöntőbeszédében hangsúlyozta, a cél az, hogy – mint 38 település országgyűlési képviselője –, segítse a helységek további fejlődését. – Az itt megjelent polgármesterek a következő öt évre mind bizalmat kaptak, fontos, hogy alázattal szolgálják településüket, legyen az egy kis falu vagy egy nagy város. Dolgozni kell azért, hogy fejlődjenek, ebben pedig segíteni szeretnék. Együttműködve tudjuk tovább szépíteni ezt a 38 települést – fejtette ki.

Horváth Richárd, Hatvan polgármestere elmondta: a város vezetése azon munkálkodik, hogy a település fejlődjön, és ezen cél elérése érdekében mindent megtesznek. – Mint ahogy eddig is, ezt követően is együtt szeretnénk működni a megyével a város fejlődésének érdekében. Számunkra a hatvaniak a legfontosabbak, az ő érdekeiket tartjuk szem előtt – emelte ki.

A rendezvényen műsort is adtak, hegedűszóval és zongorajátékkal köszöntötték a megjelent polgármestereket és a megye képviselőit.

Fotó: Albert Péter