Az elmúlt héten a nőket köszöntötték a városi intézményekben, illetve számos program és lehetőség volt a nőnapi ünneplésre. A Grassalkovich Művelődési Házban a Naplemente Nyugdíjas Klub tagjai is köszöntötték a hölgyeket, akik örömmel fogadták ezt a gesztust. Az eseményen verssel és dallal szórakoztatták a résztvevőket. Mindezek mellett egy divatbemutatóra is sor került. Kedden a Liszt Ferenc Nyugdíjas Klub férfi tagjai műsorral és versekkel lepték meg a hölgyeket, majd saját készítésű tulipánokkal ajándékozták meg a vendégeket.

Az eseményen Horváth Richárd polgármester beszédében kifejtette, hogy a nők több szerepben is helyt állnak az életük során. – Nagyon sok mindent köszönhetünk a hölgyeknek, hiszen hihetetlen sok erőt mozgatnak meg az élet minden területén. Csak a nők képesek, szeretni a reménytelenségben és anyatigrisként védeni a családot, óvni minket– mondta Horváth Richárd polgármester.

A Vasutas Szakszervezeti Nyugdíjas Klub tagjai szerdán délelőtt tartották a nőnapi ünnepséget szintén a művelődési házban. Az ünnepségen virágokkal örvendeztették meg a klub hölgy tagjait, majd Czmorek Piroska és Kondek Zsolt dalokkal szórakoztatták a részvevőket.

Az Országjáró Nóta Klubnál, sem maradt el az ünneplés, itt is virágokkal lepték meg a tagokat. Emellett zenével és előadásokkal tették még emlékezetesebbé a napot.

Fotó: Albert Péter