Verssel és dallal szórakoztatták egymást a Naplemente Nyugdíjas Klub tagjai nőnap alkalmából. Az elmúlt napokban a városvezetés virággal köszöntötte a hölgyeket, akik örömmel fogadták ezt a gesztust. A programon Horváth Richárd polgármester beszédében a nők iránti tiszteletét hangsúlyozta, miközben felidézte saját gyermekkorát, édesanyjával való kapcsolatát. A Kórház utcai Hatvani Idősek Otthonában sem maradt el az ünneplés, itt is verses előadásokkal tették még emlékezetesebbé a nőnapot.  A Vasutas Szakszervezeti Nyugdíjas Klub tagjai is megünnepelték a nőket, a Korona étteremben gyűltek össze, ahol cserepes virággal köszöntötték őket. 

A Hajós Alfréd úti Idősek Otthonába is ellátogatott a városvezetés, hogy megajándékozza a nőket. Az ünnepeltek boldogan vették át a virágot. Emellett az intézmény vezetői is kézzel készített csomagokkal lepték meg a jelenlévőket. 

Ezt követően a Szent Erzsébet Idősek Otthonába látogatott el Szinyei András és Lestyán Balázs alpolgármester. Itt is színes virágot vittek a nőknek. A résztvevők körbe ültek és beszélgettek a nők betöltött szerepéről a mindennapokban.

Szintén nőnapi ünnepséget tartott a Liszt Ferenc Nyugdíjas Vasutas Klub a Daliban. Horváth Richárd polgármester ünnepi beszéde után a közösség férfitagjai műsorral kedveskedtek a hölgyeknek, majd a városvezetés átadta a virágokat a klub nőtagjainak.

Mindezek után egy jó hangulatú beszélgetéssel folytatódott az ünnepség, finom sütemények és italok kíséretében.