Fiatalok és idősebbek egyaránt érdeklődtek a Nicsak, ki lakik itt című előadás iránt, sokan érkeztek a Népkertbe. A darabot olyan neves színészek előadásában láthatta vasárnap délután a hatvani közönség, mint Bánfalvy Ágnes, Bugár Anna, Gesztesi Károly és Beleznay Endre.

A Nicsak, ki lakik itt című vígjáték története egy biztosítási csalásokból élő férfi körül forog, aki egy házban lakik feleségével, Lindával és albérlőjükkel, Normannal. Eric már két éve állásnélküli, amit nem mert otthon bevallani. Egyre újabb és újabb, nem létező bérlőket jelent be, akik valamennyien halmozottan hátrányos helyzetűek, így számtalan jogcímen érkezik kisebb-nagyobb összegű támogatás a férfi bankszámlájára.

A bohózat főhősét, Eric karakterét Beleznay Endre alakításában láthatta a közönség. – Szeretek játszani ebben a darabban, sok jelenet nagyon valóságos, az életben is megtörténhetnek ilyen esetek. Szerintem mindig azokon a dolgokon tudnak nagyokat nevetni az emberek, amik életszerűek, ezért az előadás alatt garantál a jó hangulat – mondta Beleznay Endre.

A Beleznay, Gesztesi duóval már megismerkedhetett Hatvan nagyközönsége  A miniszter félrelép című vígjáték jóvoltából. A színészgárda produkcióján ismét jól szórakoztak az érdeklődők.

Fotó: Bajzáth Gergő