Szombaton ismét közösen szurkolhattak a hatvaniak Európa legjobb csapatainak, ugyanis egy 7 x 4 méteres óriáskivetítőn élőben közvetítették az UEFA Bajnokok Ligája döntőjét a Kossuth téren.  A mérkőzést a Tottenham és Liverpool csapatai játszották. A főtéren 20 órától kezdődött a jó hangulat megalapozása.

Horváth Richárd polgármester elmondta, hogy a látványos foci meccseket kedveli, így nincs kimondott csapat, akinek a mai mérkőzéseken szurkol. – Nagyon fontos, hogy izgalmas és jó játékot láthassunk, amit öröm figyelemmel követni. Jó látni, hogy ilyen sok ember eljött, hogy a kivetítőn közösen nézzék a meccseket – mondta Horvát Richárd polgármester.

Iványos Bence a meccs előtt kifejtette, hogy a Liverpool szurkolótáborát erősíti, így bízik benne, hogy ők fognak győzedelmeskedni. – Körülbelül hatéves lehettem, amikor megkaptam az első Fernando Torres mezemet és már akkor elhatároztam, hogy nekik fogok szurkolni a jövőben. Szerintem a Tottenham is fog gólt rúgni, de a Liverpool lesz a nyertes –részletezte Bence Iványos.

Kőmíves Milán szerint a Liverpool sokkal nyugodtabb összjátékot alkalmaz és ügyesebbek a pályán, mint bármelyik csapat. – A barátaimmal jöttünk szurkolni, és van köztünk olyan is, aki a Tottenham csapatnak drukkol. Szerintem a Liverpool játékosai lesöprik a pályáról az ellenfelet – mondta Kőmíves Milán.

A programról nem hiányozhatott a csapolt sör, és a büféétel sem. Az eseményen lehetőség volt tippjátékban is részt venni értékes nyereményekért, illetve a dekázó versenyen is kipróbálhatták magukat az érdeklődők.