Az M3-as autópálya több szakaszán is ütemezett javítási munkákat végeznek a következő egy hétben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. A munkálatok minden esetben sávzárás mellett zajlanak, vagyis az autópályán egy sávon haladhat majd a forgalom, 60 km/órás sebességkorlátozás mellett valamennyi beavatkozási helyszínen – adta hírül Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az alábbi helyszíneken lesznek javítási munkák:

– 2020. február 25-26. között az autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyfüged térségében a 89-90-es kilométerszelvények között zajlanak nagyfelületű burkolatjavítási munkák. A nagyfügedi csomópontban a le- és felhajtó ágakon is számíthatnak ideiglenes korlátozásokra az autósok.

– 2020. február 26-27. között az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hatvan térségében, az 55-ös kilométerszelvénynél lesznek lokális javítási munkák.

– 2020. február 27-én szintén a Budapest felé vezető oldalon, Gyöngyös térségében, a 73-as kilométerszelvény környékén is nagyfelületű burkolatjavítási munkákat végeznek a szakemberek.

– 2020. március 2-án pedig az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Hatvan térségében, az 56-tól a 63-as kilométerszelvények között lesznek lokális burkolatjavítási munkák.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy kövessék az ideiglenes forgalomtechnikai jelzéseket és figyeljék a friss információkat az autópályák feletti változtatható jelzésképű táblákon.

 

Kezdőkép: archív, fotó: Albert Péter