A koronavírus-járvány miatt, mint a turizmus és vendéglátás egyéb helyszínei, így az éttermek is nehéz helyzetbe kerültek. Sorozatunkban a helyi vállalkozásokat kérdezzük, őket hogyan érinti a kialakult helyzet, hogyan élik túl a válságos heteket, és mit terveznek a veszélyhelyzet elmúlása után.

A Korona Panzió és Étterem éttermi része bezárt a vendégek előtt. – Sajnos be kellett zárni az éttermet. Jelenleg olyan munkákat végzünk, amelyekre eddig nem jutott időnk, így festünk, karbantartási munkákat hajtunk végre, illetve felújítást végzünk a panzió részen – közölte Balog Lászlóné üzletvezető. – A panziónk viszont továbbra is működik, várjuk a vendégeket, illetve ha a cégeknek szükségük van szálláshelyre a munkavállalóiknak, továbbra is tudjuk számukra biztosítani. A reggeliztetést meg tudjuk oldani, igény szerint a vacsoráztatást is – részletezte.

Balog Lászlóné azt is hozzátette, jelenleg nem terveznek az ételkiszállítás lehetőségével élni, hiszen telített a piac. Reménykednek benne, hogy ez az állapot nem tart sokáig, és újra megnyithatják az éttermet a vendégeik előtt.

 

Kezdőkép forrása: koronapanziohatvan.hu