Az édesanyákat köszöntötte Horváth Richárd polgármester az elmúlt hetekben. Május elseje az anyák napja, ebből az alkalomból járta végig az idős otthonokat és nyugdíjas klubokat, hogy felköszöntse a hölgyeket.

A Hajós Alfréd úti Idősek Klubjában zenés műsorral is köszöntötték a hölgyeket, a tagok örömmel hallgatták a dallamokat. Horváth Richárd polgármester kifejtette, a nagymamánál töltött idő emléke a legszebbjei közé tartozik. Ő is és édesanyja is bármit megtettek volna a gyerekekért. – Mert Önök ilyenek, a gyermekeiknek segítenek, és ha kell, az utolsókat is odaadják nekik. Mert Önöknek, Édesanyáknak a legfontosabb a gyerek, bármit megadnak nekik, csakhogy többek, jobbak legyenek – fejtette ki. Ezt követően a polgármester minden hölgyet egy szál virággal lepett meg anyák napja alkalmából.

A Naplemente Nyugdíjas Klubban is megünnepelték az anyák napját. Őket óvodások is köszöntötték. A polgármester ide is egy nagy csokor gerberával érkezett, a színes virágból minden hölgynek adott egy szálat, ezzel köszöntve fel őket anyák napja alkalmából.