A Hatvani Karitatív Összefogás ismét karácsonyi akciót szervez, melynek keretében az ünnepek előtt meleg ételt és tartós élelmiszereket adományoznak a rászoruló családoknak. Idén a támogatókat is szeretné megajándékozni a szervezet, így aki a legnagyobb felajánlással járul hozzá a karácsonyi adománygyűjtéshez, az egy meccslabdát kap ajándékba, melyet a Ferencváros tagjai dedikáltak.

Smidé Vereb Julianna, a Hatvani Karitatív Összefogás vezetője elmondta, nagy öröm számára az Fc Hatvan felajánlása és bízik benne, hogy ez által még aktívabban zajlik majd az adománygyűjtés. – Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Ferencváros Hatvanba látogatott és rendkívül becses ajándék az Fc Hatvan részéről, hogy felajánlotta a mérkőzés meccslabdáját. Fontosnak tartom, hogy segítsünk egymásnak és bízom benne, hogy idén is sok család számára tehetjük szebbé az ünnepeket – részletezte a Hatvani Karitatív Összefogás vezetője.

Ofella Zoltán, az FC Hatvan elnöke kiemelte, a szeptember közepén zajló, Ferencvárossal való mérkőzés meghatározó esemény volt a hatvani sportegyesület számára. – Nagy népszerűségnek örvendett a Ferencvárossal való mérkőzésünk, rengeteg néző érkezett. A játékosok számára is meghatározó és fontos volt ez az esemény – mondta az FC Hatvan elnöke. A Hatvani Karitatív Összefogás a jövőben szeretne minél több nehéz helyzetben élő embernek segítséget nyújtani és azon dolgoznak, hogy megkönnyítsék a rászoruló családok mindennapjait.

Fotó: Albert Péter