A Hatvani Gigászok gőzerővel készülnek a mérkőzésekre. A csapattagok heti több alkalommal vesznek részt az úgynevezett szárazedzéseken, ahol az edzők különböző feladatokkal erősítik a játékosokat és javítják az állóképességüket. – A karantén alatt online zajlottak az edzések, videó üzenetben küldtük el a tagoknak az edzéstervet. Nagyon vártuk már, hogy ismét együtt sportolhassunk, a szárazedzések pedig elősegítik a felkészülést. A terveink között szerepel, hogy a jövőben egy 56×26 m szabványméretű jégpályán folytathassuk a sportolást – részletezte Szőke Attila, a Hatvani Gigászok edzője.

A Hatvani Gigászok csapatát egy profi jégkorongozó is erősíti. Orbán Attila háromszoros magyar bajnok és egyszeres magyar kupa-győztes lett a Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskola hokikorosztályainak vezetőedzője és a Hatvani Gigászok szakmai igazgatója. A 29 éves sportoló komoly tervekkel érkezett a városba, mivel látja, hogy Hatvanban felívelőben van a jégkorongsport. – Szerintem nagy jövő előtt áll a helyi csapat és én minden megteszek annak érdekében, hogy segítsem a munkájukat. Nagy hangsúlyt fektetek az egyéni, speciális edzésekre, illetve nagyon fontos, hogy minden tag képzettsége a legmagasabb szinten legyen – részletezte Orbán Attila, a Hatvani Gigászok szakmai igazgatója.

A Hatvani Gigászok kiemelten nagy figyelmet fordítanak a felkészülésekre kitartóan, rendszeresen edzenek annak érdekében, hogy a legjobb formájukat nyújtsák a mérkőzéseken.