Vasárnap hazai pályán fogadja az FC Hatvan a Ferencvárosi TC-t. A MOL Magyar Kupa 3. fordulóját 15:00-kor rendezik meg a Népkerti Sporttelepen. A legnépszerűbb magyar klub, a Ferencváros férficsapata közel három évtizede járt legutóbb tétmérkőzésen Hatvanban, akkor 1992. február 29-én 6–2-re győzött a Fradi. Nyolcezren nézték meg azt a mérkőzést. – Nem csak a csapatnak nagy kihívás, hogy a Ferencvárossal lépnek pályára, számunkra is sok feladatot ad ez az esemény. Szeretnénk azt ha, minimum 2000 ember helyet foglalhatna a pálya körül, és 5 büfével is készülünk, így folyamatosan zajlik a tereprendezés, illetve a készülődés – részletezte Ofella Zoltán, az FC Hatvan elnöke.

Mindezek mellett a parkolás előre megtervezett rendszer szerint zajlik majd, a Népkert teljes területe lesz kijelölve az autóval érkezők számára. Polgárőrök segítik majd a vendégeket a megfelelő parkolóhelyre.

Az FC Hatvan sportolói keddtől folyamatosan edzenek és készülnek a mérkőzésre, ugyanis a tét a 32-be való jutás. A teljes meccset az M4 élőben is közvetíti. A vendégszektorba a jegyeket a meccsjegy.fradi.hu oldalon lehet megvásárolni hétfő délelőttől, illetve a Groupama Aréna Jegypénztárában nyitvatartási időben, keddtől péntekig 10:00-18:00 között, valamint szombaton 9 órától 13 óráig. A jegyvásárláshoz FRADI kártya megléte szükséges. A hazai szektorba a jegyek elővételes vásárlására hétfőtől van lehetőség az FC-Hatvan Sportpályán.

Jegytípusok és árak:

VENDÉGJEGY: 3000 Ft (B-szektor, gát)

Hazai jegyek:

ÜLŐJEGY: 5000 Ft (A-szektor, oldalvonali lelátó)

ÜLŐJEGY: 3000 Ft (C-szektor, kapu mögötti terület)

ÁLLÓJEGY: 3000 Ft (oldalvonal és lelátók közti terület)

A mérkőzés védettségi igazolvány és fényképes igazolvány együttes bemutatásával tekinthető meg.

Kezdőkép, illusztráció: archív