Nagyon fontos év előtt áll az FC Hatvan egyesülete, mind a két felnőtt csapatuk a feljutás kapujában van. A férfi gárda vezeti a tabellát, a cél, hogy a tavaszi szezonban is megőrizzék első helyüket. Heti 5 edzéssel és összesen 6 felkészülési mérkőzéssel indultak neki az évnek. Edzőjük, Nahóczky Attila szerint, továbbra is a gyors, kombinatív játék az erősségük.

Az FC Hatvan női csapata pedig az NB II keleti csoport negyedik helyén szerepel, egy ponttal lemaradva a harmadik helyezettől. – Az a célunk, hogy ők is feljebb lépjenek egy osztállyal. Az NB I-es szereplés óriás siker lenne az egyesület életében – mondta Ofella Zoltán, az FC Hatvan elnöke.

A felnőtt gárdák mellett az utánpótláscsapatoknál is zajlanak a munkálatok, habár a vírushelyzet miatt nehezítve voltak az edzések. Ofella Zoltán szerint, ennek ellenére az edzők megfelelő felkészülést vezényeltek. A felnőtt férfi csapat a bajnokság 16. fordulójában hazai pályán Gyöngyös csapatát fogadja, a női felnőtt csapat pedig ugyanezen a napon idegenben Eger ellen lép pályára.