A BSW zenekar pörgős szövegeivel indult a vasárnap este a Jam Gardenben. A csapatot 2006-ban alapította Gaben és Meklód, amikor kiváltak egy másik formációból. Eredetileg csak pár közös számot készítettek volna, ám olyan összhangban ment a munka, hogy nekiálltak egy nagylemeznek. A fiatal tehetségek a hatvani közönséget is megmozgatták. Koncertjüket végig táncolták és énekelték a rajongók.

A zenészek elmondták, hogy szívesen dolgoznak együtt más előadókkal is, ha megtalálják a közös pontot, illetve már a múltban is volt több közreműködésük.

– Folyamatosan készülnek az új dalaink, mindig dolgozunk valamin. Picit el vagyunk csúszva, mert szerettünk volna még ebben a hónapban bemutatni egy új dalt, de nagyon sokat koncertezünk, így kevés az időnk a forgatni – mondta Sziklai Mátyás.

– A jelenlegi legújabb zenénket nagyon kedveli a közönség. A legnagyobb videómegosztó oldalon rengetegen megtekintettek már, ami hatalmas öröm számunkra – részletezte Ferenczei Gábor.

Az est további részében Majka szórakoztatta a közönséget dalaival, akit nagy örömmel fogadtak a rajongók. A rapper látványos show elemek segítségével tette még hangulatosabbá a koncertet. A Jam Gardenben a programok folyamatosak. Csütörtökönként kertmozi van, hétvégente jó hangulatú koncerteken vehetnek részt az érdeklődők.

Fotó: Albert Péter