Mezítláb rúgják a bőrt a forró homokban a focisták, a Hatvani Strand területén. Idén már ötödik alkalommal szervezték meg a tornát – hangsúlyozta az esemény főszervezője. Balog Bence elmondta, hogy három megyéből, hat csapat nevezett a versenyre. – Színvonalas, közönségszórakoztató játékot hozott az idei strandfoci. Látványos megmozdulásokkal, gyönyörű gólokkal, nagy küzdelemmel. Tikkasztó volt a homok. Elfáradtak a játékosok – részletezte.  

Balog Bence hozzátette, hogy sokat köszönhetnek a támogatóknak. A hatvani városvezetésnek, és Czímer Gábornak, aki már régóta főszponzora az eseménynek. Most a róla elnevezett vándorserleget nyerhette meg a győztes csapat. – Ennek az a lényege, hogy szeretnénk minden évben visszavárni a győztes csapatot. Valamint az is célunk, hogy több résztvevővel, és több támogatóval jöjjön létre ez a rendezvény – mondta Czímer Tamás.

Az ötödik strandfürdő kupa harmadik helyezettje a BETISZ lett, második helyen a Petrol FC végzett. Az első pedig egy Pest vármegyei csapat lett. Kacsuk Ádám a Big Brother kapitánya azt mondta, nagyon örülnek a győzelemnek, mert tavaly nem sikerült nyerniük. – A csoportmeccseket jól kezdtük 4:1-re nyertünk az Oktat 60 ellen, így a végén elég volt a döntetlen is. Az döntőben pedig azok ellen harcoltunk, akikkel szerettünk volna – fogalmazott.   

Kacsuk Ádám hozzátette, a győzelemhez az is hozzájárult, hogy idén sikerült egy jól felkészült kapussal érkezniük, és a játékosok is jó passzban voltak.     

Fotó: Rozgonyi Dezső