Már a végső simításokat végzik a Grassalkovich Művelődési Ház udvarán, hétvégén ugyanis nyit a Jam Garden. A szabadtéri szórakozóhelyen erre a szezonra is számtalan programmal készültek. Valló Ede, a művelődési ház igazgatója kiemelte, igyekeztek minden korosztálynak kedvezni a kínálattal. – A Népmesefesztivállal nyitunk, ott már lesz filmvetítés is. Június 16-án Szajkó Géza mellett a Swing á la Django lesz a vendégünk, majd június 17-én Éliás Gyula, június 18-án pedig az Erős Pista, vasárnap meg már a Jurassic World harmadik részét tekinthetik meg a látogatók – fejtette ki. A Kertmoziban több premierfilmet is vetítenek, fiataloknak és idősebbeknek is lesz műsor. Leadják többek között a Lightyeart, a Gyilkos járatot, az Elvist, de a Thor: szerelem és mennydörgés valamint a Minyonok: Gru színre lép filmeket is játsszák.

Ahogy már a korábbi években megszokhatták a hatvaniak, folyamatosan lesznek gyermekfoglalkozások, mesemozaik és mesekoncert is szerepel a Jam Garden kínálatában.

Koncertek tekintetében pedig színes és széles a paletta. Itt lesz többek között a 4S Street, az Oliver from Earth, a Paso, Szeder, a Belga, a Parno Graszt, az Esti Kornél, a Ricsárdgír, az Apacuka együttes, de a Roy és Ádám trió is fellép, és hatvani együttesek, így a Treff is színpadra áll.

Érdekes programokból sem lesz hiány, a Szent Iván éji csodák keretében Kolompos koncert, tűzzománcozás, nemezelés és agyagozás is lesz, majd július 7-én Lengyel Tamás önálló estjét tekinthetik meg az érdeklődők.

A Jam Garden programjai szeptember 10-én érnek véget. Két nagy fellépővel búcsúznak majd, pénteken a Bohemian Betyars, szombaton pedig a Fish! lép fel.
Idén is lesz büfé, frissen sültek, street food ételek, bor, sör és üdítő várja a látogatókat. További részletek a hatvaniprogramok.hu oldalon valamint a Jam Garden facebook oldalán találhatóak.

Kezdőkép: archív