A hagyományoknak megfelelően a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége ebben az évben is meghirdette az Országos Év Vállalkozója Díj, valamint a Megyei Év Vállalkozója Díj pályázatait. Az ünnepségen elismerésben részesült a hatvani RLB-60 Bt. is, melynek díját Lauber Attila ügyvezető vette át a színpadon. A 21 évvel ezelőtt alapított cég kisvállalkozások és könyvelőirodák igényeit kielégítő ügyviteli szoftverek készítésével és forgalmazásával foglalkozik.

https://www.youtube.com/watch?v=J22J4fPEJxU

Lauber Attila elmondta: a vállalkozásukban a kezdetektől fogva arra helyezik a hangsúlyt, hogy a piacnak és az ügyfeleinek tökéletesen megfeleljenek, ezért ez a szakmai elismerés különösen megtisztelő. A sikerek mögött azonban nem egyedül áll. Fontos megjegyeznem, hogy mindezek az eredmények nem valósulhattak volna meg a feleségem nélkül, aki a vállalkozásban egyenrangú partnerem és segítőm. Továbbá köszönöm az összes kollégámnak az évek óta tartó kitartó és lelkiismeretes munkát, mellyel hozzájárulnak a cég sikereihez közölte Laubert Attila.

Az ügyvezető hozzátette: az elmúlt két évtizedben igyekeztek mindig naprakészen, megbízhatóan és gyorsan reagálni a piac igényeire, és ez a törekvésük a jövőben sem lesz másképp.