Advent harmadik hétvégéje sem telik eseménytelenül a városban, ugyanis ma délután Opitz Barbi adott koncertet a főtéren. A Kossuth térre már kora délután sokan érkeztek, hogy szétnézzenek az adventi vásáron, elfogyasszanak egy ízletes forralt bort vagy kürtőskalácsot az ünnepi forgatagban, vagy épp fotózkodjanak a város karácsonyfája előtt. Az est legvártabb eseménye azonban kétségkívül az Opitz Barbi koncert volt, akinek előadására nagyon sokan gyűltek össze.

Az énekesnő három évvel ezelőtt mindössze 17 évesen lett az X-Faktor győztese, s azóta töretlenül népszerű a közönsége körében. Az énekesnő Hatvanban még sosem járt, de nagyon tetszett neki a belváros, a rajongóinak pedig elhozta a legismertebb dalait, úgymint a Túlélem vagy a Meddig várjak? című számokat. – A verseny óta nagyon sokban megváltozott az életem, hiszen édesanyámmal Budapestre költöztünk, és a rajongóim szeretete is folyamatosan elkísér a hétköznapjaimban. Nagyon hálás vagyok értük, mert rengeteg kedvességet és szeretetet kapok tőlük, a zenéléssel pedig gyerekkori álmom vált valóra – mondta az énekeső. Hozzátette: ez az év is nagyon sűrű volt számára, rengeteg koncerten van túl, de még az adventi időszakban sem áll le, az ország több pontján fellép. – A jövőben szeretném a közönségemet egyre jobb dalokkal szórakoztatni, és szélesebb rétegekhez eljutni. Jelenleg leginkább reggaetón stílusban énekelek, de az elkövetkezendő időkben szeretnék kitekintést tenni új műfajokba úgy, hogy a saját zeneiségem természetesen megmaradjon – részletezte az előadó.

A koncert végén sokan maradtak még a főtéren, hogy fotózkodjanak az énekesnővel, aki szívesen beszélgetett vagy szelfizett a rajongóival.

Fotó: Albert Péter