Már épül a Népkertben az a hatalmas sátor ahol szombaton tízedik alkalommal tartják meg a Harcosok Éjszakáját. Itt szerelik össze azt a látványos ringet is, ahol az este folyamán küzdenek meg egymással a sportolók. Idén 13 mérkőzés várható, köztük 6 hatvani versenyzőnek is szurkolhatunk majd. – Minden mérkőzés nagyon izgalmasnak ígérkezik, erős versenyzők mérik össze ismét a tudásukat. A legnagyobb küzdelem talán Laska Bence és gödlöllői ellenfele között illetve a hatvani Kerek Csaba és az egri ellenfele között lesz majd – részletezte Hatvani Ferenc szervező.

A Hatvani Thai Box Klub edzője hozzátette: ezen kívül a szintén hatvani Vinceffy Gergő, Házi Bálint, Tóth Adorján és Ádám Balázs is megmérkőzik majd a különböző korcsoportokban.  A sportesemény színvonalát emeli, hogy a versenyzők között ott harcol majd egy szlovák nemzetiségű Európa – bajnok  és egy háromszoros szerb nemzeti bajnok is.

A program ebben az évben ingyenes, a mérkőzések 18 órától kezdődnek. A szervezők azonban felhívják a figyelmet arra, hogy a sátor korlátozott létszámú közönséget tud befogadni, ezért kérik a vendégeket, hogy időben érkezzenek az eseményre.

Kezdőkép: archiv