Egy rövid nyári szünet után augusztus elején újra edzeni kezd a Floor Trend Hatvani KSZSE. A női felnőtt kézilabda csapat  2019 /2020 -as szezonban már NB II-es mezőnyben bizonyíthat, ugyanis az előző évadban a Pest megyei női felnőtt bajnokság ezüst érmesei lettek, ez pedig osztályváltást jelentett a csapatnak. Ám nemcsak ez lesz az egyetlen változás a lányok életében, ugyanis edzőt is váltanak, így tehát a következő szezonban Bárány Zsolt helyett már Padla József fogja őket edzeni.

A fiatal trénernek nem ismeretlen az edzői terep, sok éven keresztül vezette az utánpótlás csapatokat, most pedig a felnőtt női kézilabda csapatot szeretné sikerre vinni. Emellett maga is játszik az OKTAT60 HKSZSE felnőtt férfi csapatában, de korábban Debrecen, Eger és Mezőkövesd kézilabda együtteseiben játszott NBI-ben. – A lányok közül többen is jártak már magasabb osztályokban, ezért bízom abban, hogy sikerül egy lendületes, tempós, elszánt csapatot kialakítani. Korábban Bárány Zsoltnak köszönhetően sok jó dolog beépült a csapat életébe, ezeket megőrizve szeretnék saját elképzeléseket megvalósítani a jövőben – részletezte Padla József.

Az edző hozzátette: a csapat összetétele is változni fog némileg, jönnek új játékosok, a vezetőség jelenleg is azon dolgozik, hogy megfelelő keret alakuljon ki a gárdában.

A lányok előreláthatólag heti három – négy edzést tartanak majd. Elsőként egy hat-hetes felkészülés veszi kezdetét, kialakítják a stratégiákat, és utána kezdődnek a bajnokság meccsei.