Ma délelőtt megnyitotta kapuit a megújult Kóter Gym, ahol két ismert testépítővel is találkozhattak a hatvaniak. Az eseményen részt vett Váradi Judit testépítő és Kökény Béla Mr. Olimpia résztvevő is, akik egy interaktív edzés keretein belül hasznos tanácsokkal látták el a jelenlévőket.

Váradi Judit kiemelte, fontos, hogy egészségesen táplálkozzon az, aki szeretné átformálni a testét. – Nagyon sokat segítenek a súlyzós edzések is a testünk formálásában. A nők sokszor megijednek ettől, mert azt hiszik, hogy túl izmosak, vagy férfiasak lesznek, de ezek tévhitek, ugyanis a nagyobb súlyok segítik a fejlődést – tette hozzá.

Kökény Béla testépítő versenyző úgy véli, akik most szeretnének egészséges életmódra váltani és elkezdeni a sportolást, azok mindenképp vegyék igénybe a személyi edzők segítségét, hiszen fontos, hogy helyesen és körültekintően kezdjék el a formálódást. – Nagyon sokáig személyi edző nélkül sportoltam és úgy érzem, hogy ezzel rengeteg időt elvesztegettem. Fontos, hogy egy tapasztalt embert válasszunk, aki megtanítja a gépek helyes használatát, illetve segít az egészséges étrend kialakításában – emelte ki Kökény Béla.

Rozmaring Péter, a terem vezetője elmondta, hogy a Kóter Gym ötéves fennállása alatt már a harmadik termet nőtte ki, így a nagy látogatottságra való tekintettel úgy döntöttek, hogy belevágnak egy tágasabb helyszín megnyitásába. – A létesítmény gépparkját folyamatosan úgy fejlesztettük, hogy minden igényt kielégítsen. Küzdősport edzésekre is lehetőség nyílik, ugyanis egy ring is helyet kapott az épületben. Mindezek mellett családi edzéseken is részt vehetnek az érdeklődők, melynek keretében egyszerre tudunk foglalkozni a gyermekekkel és szüleikkel – részletezte Rozmaring Péter.

A terem a Hatvani Thai Box Klub tagjainak is otthont ad, így az egyesület vasárnaponként itt rendezni meg a felkészítő edzéseit. – Az eddigi helyszínen, ahol edzettünk nem volt lehetőségünk ringet felállítani, azonban itt sokkal nagyobb a tér, így hatalmas öröm a számomra, hogy a jövőben már itt sportolhatunk. Hétköznap nyitott edzések keretében várjuk a küzdősportok iránt érdeklődőket, így azok is csatlakozhatnak, akik nem versenyszerűen űzik ezt a sportágat – mondta Hatvani Ferenc, a Hatvani Thai Box Klub vezetője.