Péntek este egy könnyed hangulatú, laza és fiatalos koncerttel szórakoztatta a közönséget a Lóci játszik zenekar a Jam Gardenben. A csapat fülbemászó zenéje azonnal jókedvre hangolta a közönséget, a héttagú zenekar pedig mindvégig energikusan és önfeledten zenélt a színpadon. Csorba Lóránt, azaz Lóci azt mondta: a zenekar végigjárta a szamárlétrát az elmúlt években, alaposan megdolgoztak a sikerekért együtt és külön – külön is. – Volt olyan, hogy öt ember előtt zenéltem, aztán húsz majd kétszázhúsz embert sikerült elérnem a dalaimmal. Aztán a jelenlegi csapat összefogott és úgy éreztük, együtt sikeresebbek lehetünk. Ez a baráti összetartás és a zene szeretete hozta meg nekünk az elmúlt években a sikert – részletezte a csapat énekese.

A Fonogram – díjas banda az elmúlt időkben valóban egyre több és színvonalasabb zenei eseményeken tűnt fel, a közönség pedig mindenhol szeretettel fogadta őket. –  Sokat jelentett a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése, de nagy élmény volt a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját is átvenni.  Úgy érzem, sikerül egy generáció hangján megszólalni és a dalok üzenetét átadni a közönségnek – közölte Lóci, aki a zenekar névadója. Hozzátette: nemcsak fiataloknak zenélnek ám, hanem minden korosztály ott van a koncertjeiken. – Nagy örömöm, hogy anyukám és édesapám is el szokott jönni a koncertjeinkre, és elég jól szokták érezni magukat – mondta nevetve az énekes.

A „Nem strandolsz jobban, mint én” dal szerzője azt is elárulta: a zene szeretete szinte kódolva volt az életében, egész kicsi korától kezdve vonzotta a muzsika. – Hatalmas motiváció és boldogság, hogy azzal foglalkozhatom, ami a legjobban érdekel, és a saját zenémet játszhatom a közönségben. Mert ha egyedi vagy és saját magadból dolgozol, akkor ott nincsenek versenytársak, abban a legjobb lehetsz, hisz a saját szellemi termékedet műveled – fogalmazott az énekes.

Fotó: Nagy – Varga Roland