Négy fajta Hatvani Sert, és ezen kívül még több, mint húsz sörkülönlegességet kóstolhatnak az érdeklődők a Hatvani Sörfesztiválon. A sörünnepet már 11. alkalommal rendezik meg Hatvanban. Egy több mint 2000 négyzetméteres sörsátorban várják a látogatókat. – Ez egy olyan rendezvény ahová nemcsak a hatvaniakat, de a Hatvan környékén élőket is várjuk. Nagy koncertek lesznek, neves zenekarok fognak fellépni. Pénteken kezdődik az esemény, 18 órakor a fiatalok kedvence a Carson Coma fog fellépni, utána 20 órától a Honeybeast, 22 órától pedig egy neves DJ, Mr. Shaba fogja szórakoztatni a közönséget – mondta Lestyán Balázs alpolgármester.

Szombaton is érdemes lesz kilátogatni a Népkertbe, ugyanis 15 órától a The Cattz alapozza meg a hangulatot, 18 órától Zenevonat Szuperkoncert lesz az LGT sztárjaival, 20 órától pedig Charlie dalait hallhatja a közönség. Ezt követően pedig kezdetét veszi a Retro Disco, ahol DJ Gézu fogja szórakoztatni a hallgatóságot.

Emellett street fooddal is várják a látogatókat. A rendezvény ideje alatt idén is vidámparkkal készülnek a szervezők. A sátornyitás október 7-én, pénteken 16 órától, október 8-án, szombaton pedig 13 órától lesz. Az eseményen most is figyelnek a környezetvédelemre, a sört ismét repohárba csapolják. A programon bemutatják a megújult fesztivál poharat.