Volt, aki a szabadságot hozta magával egy bőröndben a Reggae Campre. Kreatív kiegészítőkből és ruhadarabokból nincs hiány a fesztiválon. A legtöbben a közösség és a különösen pozitív hangulat miatt térnek vissza évről évre a rendezvényre. A barátok és a zene miatt jövünk – számolt be Dögei Kati. Babar fellépni és szórakozni is jött a strandra, na és persze az életérzés miatt, ahogy fogalmaz, mindenki békés és segít a másiknak.

Alexet nemcsak a zene és a hangulat, hanem a reggae-kultúrához hozzátartozó hajviselet is magával ragadta, így a camp második napján vastag tincsekbe sodorták a haját, a rasztafrizurát választotta. Dóri pedig szívesen közreműködött a folyamatban, azt is elárulta hogyan készül a rasztahaj. Megtudtuk, hogy kócolni kell, tupírozni és tömöríteni tincsenként.

Az eső sem szegte kedvüket a camplakóknak. Vagy fedett helyen buliztak, vagy a sátorban aludtak a vihar ideje alatt, de az időjárás nem ronthatta el a pozitív hangulatot.

A Reggae Campen idén üzenőfal is van. Bárki rajzolhat és írhat a rendezvényen szerzett élményeiről. Este a nagyszínpadon az Irie Maffia pörgette fel a hangulatot. Magyarország egyik legsikeresebb zenekara rendszeres vendége a Reggae Campnek.

– Szeretjük a Reggae Campet, nagyon masszív mag van itt minden évben és mindig jó fogadtatásban van részünk – mondta el Sena. – Örülök, hogy van ennek a stílusnak egy ilyen közgyűlése, ahol az összes magyar reggae-rajongó össze tud gyűlni – tette hozzá Élő Márton.

Az este többek között a Pozitív, Copy Con és Omar Perry is szórakoztatta a közönséget. Az ország legbékésebb fesztiválja egészen vasárnapig tart a hatvani strandon.