Véget ért a 2017/2018-as szezon az OKTAT-60 Hatvani KSZSE utánpótlás csapata számára is. A játékosok rengeteg izgalommal és megszámlálhatatlan emlékkel lettek gazdagabbak az elmúlt évben.

Kovács Tibor, az IFI csapat edzője így számol be a fiúk idei évéről: – A nyári pihenőt követően augusztus 1-én kezdtük meg a felkészülést, naponta egy-két edzéssel. A felkészülési tervünket, ha nem is maradéktalanul, de sikerült teljesítenünk a szezonkezdésre. A tanév elejétől átálltunk a heti három edzésre, mert a terem zsúfoltsága miatt nem volt lehetőség a heti négy alkalomra. Idén januártól azonban jó lehetőség adódott, hiszen a B40 Fitness Centrum edzőtermében tarthattuk az erőnléti edzéseinket.

– A csapat a férfi ifjúsági III. osztály északi csoportjában szerepel, ahol idén a 9. pozíciót sikerült megszereznünk. Elég rapszodikus időszak áll mögöttünk, mivel a szezon felénél egy játékosunk eligazolt a Gyöngyösi KK-hoz, illetve onnan érkezett hozzánk két fiú. Minden nehézség ellenére azonban elmondható, hogy a játékosok mind játéktudásban, mind emberi vonatkozásban sokat léptek előre. Nagyobb részt már mindenki a kézilabdát helyezi előtérbe más tevékenységekkel szemben. Kezd profi szemlélet kialakulni a játékosoknál – részletezte Kovács Tibor, az IFI csapat edzője.

Az edző hozzátette: a mi csapatunk a legfiatalabb a bajnokságban. Úgy gondolom, ezzel a brigáddal 2-3 év múlva, amikor utolérjük a többi együttest mind korban, mind tudásban, igazán szép dolgoknak lehetünk majd tanúi.

Forrás és kezdőkép: hatvanikszse.hu