A Dalvarázs Show Kórus tagjait egyre több helyen látni. Zoltán Erikával közös produkciójuk után nem sokkal Takács Nicolasszal is forgattak. Tegnap pedig a Tv2 adásában tűntek fel Liptai Claudia, Appra magyar! című, élő műsorában. A Dalvarázs Show Kórus gondoskodott a Mikulásváró ünnepi dallamokról.

A forgatást megelőző készülődést mind végignézhették a gyerekek. – A helyszín, a stúdió, a meghívott hírességek és Claudia, bőven elvonták a figyelmet az izgalmakról – számolt be Földesi-Korsós Andrea, a kórus megálmodója. – A hangszerelés, a látvány és az együtthangzás is varázslatos volt a stúdióban – összegezte a fellépést a vezető. Hozzátette: Claudia nem is engedte, hogy kimenjenek a gyerekek a dal után, azonnal fotózkodásba kezdtek.

A nem mindennapi produkciót követően még a sztárvendégek öltözőjébe is betekintést nyert a csapat. Emellett a csatorna Mikulásával is találkozhattak.

A kórus vezetője elárulta, Gianni  a folyosó végéről kiáltva búcsúzott el a csapattól, megköszönve az élményt. A felkészítőjük számára is öröm volt így látni és hallani őket. – Büszkeséggel tölt el, hogy ilyen megkereséseink és lehetőségeink vannak. A rendező úgy vált el tőlünk, hogy vélhetően nem ez volt az első közös munka a csapattal, és találkozunk még – fejtette ki a Földesi-Korsós Andrea.

Legközelebb december 17-én Pál Dénes karácsonyi koncertjén vesznek részt a kórus tagjai. Emellett a hatvani rendezvényekről nem hiányozhat továbbra sem a Dalvarázs.

 

Kezdőkép: Földesi-Korsós Andrea