Múlt héten jelentették be az FC Hatvan hivatalos oldalán, hogy Nagy Tamás vezetőedző a következő szezont a Zalaegerszegi TE FC-nél fogja megkezdeni. A tréner tavaly nyáron érkezett a hatvani futball klubhoz, s irányításával a felnőtt csapat a 2. helyen végzett a nemrég véget ért Heves megyei I. osztályú bajnokságban.

– Van kötődésem a zalaiakhoz, tizenegy évvel ezelőtt már irányítottam a ZTE-t, és úgy érzem, hogy több tényező miatt döntöttek mellettem. Örömmel tölt el, hogy magasabb osztályba szerződhetek – mondta Nagy Tamás.

A vezetőedző hozzátette: a hatvani csapatot és az itt töltött időt kellemes emlékként őrzi meg életében és szívesen visszatér majd a városba. – Nagyon megszerettem Hatvanban a légkört, a családias hatvani miliő nagyon fog hiányozni. Persze akkor lett volna minden az igazi, ha fel tudunk jutni az NB III-ba, ezért meg is tettünk mindent, de volt egy nálunk korábban összeállt csapat, amely megnyerte a bajnokságot. Tehetséges labdarúgókkal és nagyon korrekt klubvezetéssel dolgoztam együtt, mindenki mindent megtett azért, hogy sikeres szezont zárjunk. Szeretném megköszönni elsősorban a játékosoknak és a közvetlen kollégáimnak a közös munkát, és köszönöm Ofella Zoltán úrnak, hogy lehetőségem volt Hatvanban dolgozni – fogalmazta meg búcsú gondolatait Nagy Tamás.

Az FC Hatvan új edzőjének személyéről a közeljövőben várható döntés.