Hétfőn egy közös megbeszéléssel gyakorlatilag megkezdte a felkészülését a 2018/2019-es bajnoki szezonra a Hatvani KSZSE férfi felnőtt csapata. Bárány Zsolt, a csapat edzője és Pápa János, a szakmai stáb tagja ismertették a felkészüléssel és a bajnoki évaddal kapcsolatos elképzeléseiket. Az edző számít arra, hogy az új játékosok gyorsan és zökkenőmentesen illeszkednek majd be. Hat új taggal már biztosan bővül a csapat. Várhatóan a napokban 1-2 fővel gyarapszik még a keret, de a megbeszélések véglegesen még nem zárultak le. A vezetőségnek és a szakmai stábnak az az elképzelése, hogy minden posztra legalább két, lehetőség szerint azonos képességű játékos álljon rendelkezésre.

Bárány Zsolt kiemelte a fiatalok beépítésének fontosságát a csapatba, hiszen Nagy Gergely az elmúlt évben is egyre több lehetőséget kapott a felnőtt csapatban való szereplésre, illetve az edző számít a Gyöngyösről visszatért ifista Baranyi Mátéra, illetve az ifi csapat kapusára, Kométh Márkra is a felkészülések során. Elmondta azt is, hogy igyekszik a fiataloknak játéklehetőséget biztosítani a bajnokság során is.

A felkészülést a csapat várhatóan 07.24-én kezdi meg, erőnléti edzésekkel. Az edzések megtervezésénél figyelembe kellett venni azt is, hogy augusztus elejére készül el a Kodály tornatermének felújítása, ami első körben a padlózat cseréjét jelenti, illetve megkezdődik a vizes blokkok felújítása is.

A bajnokság várhatóan 2018. szeptember 16-án kezdődik majd meg.