Ebben a rovatban Sport


Hatvani hírekSport

Több mint 240 gyereket mozgatott meg a futóverseny

A hagyományos Mezei futását tartotta a Heves Megyei Diáksport Tanács Hatvan és Körzete Alapfokú Diáksport Bizottsága a Zagyva-gátnál. A diákoknak megszervezett sporteseményen több mint 240 gyerek képviselte iskoláját. A megmérettetésen részt vettek környező települések tanulói is, érkeztek egyebek mellett Boldogról és Lőrinciből. A legjobbak továbbjutottak a megyei döntőre.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírekSport

Megteltek az edzőtermek Hatvanban is

Szilveszterkor vannak, akik tesznek újévi fogadalmat, sokan közülük a testmozgás és egészséges életmód mellett döntenek. Az edzőtermek forgalma is megnő ebben az időszakban. Akiknek határozott céljaik vannak, könnyebben meg tudják őrizni a motivációt hosszútávon is – mondta az egyik hatvani edzőterem tulajdonosa. Mindezek mellett a csoportos edzések is sokat segíthetnek, hogy megmaradjon a lendület, a Daliban például rendszeres az időstorna.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírekSport

A jégkorongozást népszerűsítették a Magyar Jégkorong Szövetség képviselői

A Magyar Jégkorong Szövetség képviselői látogattak el a Kossuth Lajos Általános Iskolába, hogy egy roadshow keretében népszerűsítsék a jégkorongozást. Az eseményen a gyerekek feltehették a sporttal kapcsolatos kérdéseiket, valamint játékokon is részt vehettek. Mindezek mellett megismerhették Csúszkát is, a szövetség védett kabalafiguráját.

Bővebben Nines hozzászólás