Ebben a rovatban Közélet


Hatvani hírekKözélet

Nagy Zoltán: a királyi ételek tudora

A Királyi Főszakácsok legfiatalabbika – beleszámítva a Mátyás korabeli időket is – egyben világrekorder is, kinek kinevezése nemzetközi sikert ért el. A Hatvani Portrék programsorozatban Tompa Z. Mihály vendége Nagy Zoltán volt, aki a Királyi Főszakács cím megszerzéséért folyó harcról és a szakmája produkálta élethelyzeteiről beszélt a Hatvani Galériában.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírekKözélet

Sör, csülök és telt házas koncertek

Gyermekprogramokkal indult, majd telt házas koncertekbe torkollott az idei sörfesztivál. Sör, csülök, kolbász, balkán burger az étlapon; Band of Streets, Horváth Tamás, Deniz és a Hooligans pedig a színpadon. A kézműves sörök, a különleges ételek és a jó hangulatot teremtő fellépők több ezer látogatót csalogattak a hatvani októberfesztre.

Bővebben Nines hozzászólás
KözéletVélemény

Péntek 13: a babonák bölcsője

Rengeteg babona kötődik a péntek tizenharmadikához. A naptárat idelapozva, szorongás tölti el azokat, akik hisznek a nap balszerencséjében. Sokan pedig egyszerűen félnek a 13-as számtól, és kerülik azt. Mindenkinek mást jelenet a dátum. Péntek 13: szerencse vagy balszerencse. Ami biztos, a fekete színű macskák, a kéményseprők és az egyéb rossz beidegződések felértékelődnek.

Bővebben Nines hozzászólás