Ebben a rovatban Hatvani hírek


Hatvani hírekSport

A felhős idő sem ronthatta el a strandfesztivál hangulatát

A délelőtti felhős idő ellenére is sokan kilátogattak a hatvani strandfesztiválra tegnap, ahol késő estig meg sem állt a szórakozás. A fürdőzés mellett többféle sporteszközt és szórakozási lehetőséget kipróbálhattak a vendégek, míg az ötszög medence mellett egész nap lemezlovasok szolgáltatták a zenét. Este a Kókusz Diszkóban folytatódott tovább a buli.

Bővebben Nines hozzászólás
ÉletmódHatvani hírek

Önkéntesek tevékenykedtek a városban

Ez a hét az önkéntességről szólt a Csiribiri Táborban a Hegyalja úton. Önkéntesség, mint érték tematikával ugyanis egész hetes tábort szerveztek a 14 és 18 év közötti fiataloknak, akik közül a legtöbben Budapestről és Gyöngyösről érkeztek a programra. A fiatalok a város több intézményébe is ellátogattak és mindenhol jó szolgálatot igyekeztek teljesíteni.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírek

Gáspár Andrásra és az I. világháborúban elesettekre emlékeztek Biharban

Augusztus negyedikén kettős rendezvényt tartottak Bihar községben. Megemlékeztek Gáspár András halálának évfordulójáról, és az alkalomhoz kötődően felavatták az I. világháború hősi halottainak emléktábláját.
A megemlékezéseket a frissen megalakult Asociație Gáspár András Egyesület szervezte és mondhatni alaposan kitettek magukért.

Bővebben Nines hozzászólás