Ebben a rovatban Hatvani hírek


Hatvani hírek

A szeretet és az összefogás erejével támogatták tegnap Rolikát

Tegnap Vuk Rolikáért tartottak jótékonysági koncertet a Daliban. Már délután a Dalvarázs Show Kórus előadására is sokan összegyűltek, de a későbbiekben a kemény rock zenét kedvelői is megérkeztek. Minden előadó és résztvevő egy célt tűzött ki maga elé: lelkileg és anyagilag is támogatni szerették volna a leukémiával küzdő kisfiút.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírek

Már az ügyészségen van a hatvaniak kézzel fogható tiltakozása

Horváth Richárd hatvani polgármester csütörtök délelőtt Egerben leadta az ügyészségnek azt a 8139 aláírást, amiben a hatvaniak tiltakoznak az életüket ellehetetlenítő szag ellen. Az aláírásokat rövid idő alatt gyűjtötték össze a városban, hogy kézzel fogható bizonyíték legyen a bűz ellen. A városvezető leszögezte: nem állnak meg, mindent megtesznek azért, hogy Hatvanban ismét friss levegőt lehessen szívni.

Bővebben Nines hozzászólás
Hatvani hírek

Szellemileg frissen és szeretetben telt a 95. születésnap

Kedd délelőtt Koszó Vilmos Lajosné Edit nénit köszöntötte Horváth Richárd polgármester 95. születésnapja alkalmából. A szépkorú hölgy otthonában családja és szeretettei körében ünnepelte a jelentőségteljes dátumot. Koszó Vilmos Lajosnénak két gyermeke, három unokája és két dédunokája van, mint mondta, számára a család volt az élet egyik legszebb ajándéka.

Bővebben Nines hozzászólás