Nem volt még olyan weboldal, ami évszakoktól és fesztiváloktól függetlenül teljesen összegyűjtötte volna a városi rendezvényeket. A most elindult hatvaniprogramok.hu pontosan ezt a feladatot látja el. Maximálisan felhasználóbarát, hogy a látogató minél könnyebben megtalálhassa az őt érdeklő eseményt. Tematikusan rendezi azokat, így van zenei, családi, közéleti, kulturális és sport szekció is, de helyszín és időpont szerint is kereshetünk közöttük.

– A mai trendeknek megfelelően több olyan funkciója is van, ami segíti az eligazodást. Ilyen például, hogy ha telefonról nézzük a programot, akkor GPS-szel oda is vezet minket. Emellett könnyedén a naptárunkba is betehetjük az eseményeket, így azonnal láthatjuk ha valami olyan program lesz, ami minket érdekel – részletezte Bagyinszki Gyula, az oldalt üzemeltető Média-Hatvan Kft. ügyvezetője.
Mindemellett galéria is található az oldalon, ahol az események legjobb fényképeit, valamint a programokról összevágott videókat lehet megtekinteni. A hatvaniprogramok.hu-t érdemes a Facebookon is belájkolni.