Barátai körében ünnepelte 90. születésnapját Menyhárt Pál. A nótaénekes elmondta, hogy már gyermekkorában eldöntötte: belőle bizony énekes lesz. Ennek érdekében elvégezte a zeneiskolát, majd építeni kezdte karrierjét. Mindössze 11 éves volt, mikor a János vitézben eljátszotta a francia király szerepét. Ezt követően 1969 és 1975 között énekelt a Kossuth rádió “Jó ebédhez szól a nóta” című műsorában, és tévés fellépései is voltak. Saját bevallása szerint, mindig szeretett szerepelni, így nagy öröm volt számára, mikor Mezei Gyula prímással több előadást is tartott a bevonuló és leszerelő katonáknak Hatvanban. – 53 alkalommal léptünk színpadra a Gül babával, és a Cigánybáróban is szerepeltem. Nem panaszkodom, élménygazdag életem volt- emlékszik vissza Pali bácsi.

Szívesen énekli a “Nótás kedvű volt az apám” című nótát de a mai napig szereti az összeset.-Ezeknek a daloknak mondanivalója van, történeteket mesélnek el. Nem tudnék kedvencet választani- mondta.Példaképének Jávor Pált tartja, aki megtanította, hogyan legyen alázatos a hivatásában.A nótaénekest Horváth Richárd polgármester is köszöntötte, aki kiemelte, hogy tiszteletreméltó az az élet, amelyet Pali bácsi él.A családi élete is olyan kiegyensúlyozott, mint a zenei karrierje. Feleségével ebben az évben ünneplik 50. házassági évfordulójukat, mindennapjaikat pedig három gyermek, két unoka és egy dédunoka aranyozza be.

A jeles ünnepre Egyiptomban élő barátja is hazalátogatott, aki egy hegedűjátékkal köszöntötte. Az énekes ismerősök pedig a legszebb nótákkal örvendeztették meg őt.