A hétvégén az OKTAT60 Hatvani KSZSE a Solymári SC együtteséhez látogatott el, ahová visszavágástól fűtve érkeztek. Még a hét közepén a kezdő felállás sem volt fix a sok betegség és a sérülések miatt. Ennek ellenére elszántan és magabiztosan léptek pályára, aminek meg is lett a kézzel fogható eredménye: megszerezték az újabb két pontot. Borbély Zoltán beállós szerint a játékvezetők nem voltak kellően határozottak, ezért durvult el később a meccs és ezért osztottak ki annyi sárgalapot. – Egy nagyon küzdelmes találkozót láthatott a közönség. Sok betegség sújtott bennünket a héten, de sikerült bebizonyítanunk, hogy a csapat igen is összetart. Sajnos, sok hibával is játszottunk, de végül a magunk előnyére tudtuk fordítani a mérkőzést – fogalmazott Borbély Zoltán.

Kedves László vezetőedző úgy véli, nagyon nehéz mérkőzés volt, ahol a mérkőzés eleji fölényüket jól tudták hasznosítani a hatvaniak. – A védekezésünk nem volt elég agresszív, igaz nem is a megszokott játékosok védekeztek nálunk. Lőhettünk volna az első félidő végén olyan gólokat, ami megnyugtatja a fiúkat, de ez elmaradt, persze itt meg kell jegyezni, hogy a játékrész közepén már megdupláztuk az előnyünket, amennyit kaptunk, annak a kétszeresét dobtuk. Nem tudtunk sajnos tovább élni ezzel a pszichés és mentális előnnyel, aztán a saját ostobaságunk miatt kaptunk olyan gólokat, kiállításokat, amiket megelőzhettünk volna – értékelte.

A fiúkra a szezon legfontosabb mérkőzése vár a hétvégén, amikor is vasárnap, hazai pályán fogadják a RÉV TSC gárdáját. A két csapat fej-fej mellett küzd a bajnoki címért, így egy igazán látványos mérkőzés várható.