Már a 7500. korcsolyázót köszöntötte Horváth Richárd polgármester péntek reggel. A jégpálya népszerűsége továbbra is töretlen, rendkívül sokan érkeznek szerte Heves megyéből a pályához.

Néma Karolát váratlanul érte a hír, hogy idén ő lett a 7500. jégre lépő, de nagyon örült a meglepetés bögrének és az oklevélnek is, amit Horváth Richárd polgármester adott át neki. Karola másfél éve tanult meg ezen a pályán korcsolyázni, és már egy éve a Hatvani Gigászok U12-es jégkorong csapatában sportol.

A jégkorongozó elmondta: a jégen szabadnak és korlátok nélkülinek érzi magát, ez az egyetlen sport, amit szenvedéllyel szeret. A lány édesanyja is nagyon örült, hogy gyermeke lett idén a 7500. korcsolyázó. Mint mondta: Karolának önbizalmat és sikerélményt jelent ez a sport.

Horváth Richárd polgármester hozzátette: hatalmas az érdeklődés a jégpálya iránt, most a téli szünetben különösen sok gyerek és család látogatta meg a pályát. A téli szünet még pár napig tart, így mindenkit arra buzdít, hogy akinek van kedve bátran próbálja ki a korcsolyázást a főtéren. A jégpálya február végéig családbarát árakkal nagyszerű sportolási lehetőséget és szabadidős programot kínál az egész családnak.