Már a 17500. korcsolyázót köszöntötték a hatvani jégpályán. Varga Lili Palotásról érkezett az iskolájával, de rendszeresen jár a barátaival és családjával is a jégpályára. – Ezen a jégen tanultam meg korcsolyázni két évvel ezelőtt. Kezdetben a pingvinekkel koriztam, de később már önállóan is tudtam siklani a jégen. Számomra azért nagy élmény itt lenni, mert mindig a barátaimmal érkezek ide, és garantált a jó hangulatunk és a kikapcsolódás – mondta Lili. Hozzátette: a jégpálya zárásáig még szeretnének kilátogatni a családjával a jéghez.

Horváth Richárd polgármester kiemelte: egész szezonban nagy sikerrel működött a hatvani jégpálya és nagyon sokan érkeztek Hatvan és térségéből kikapcsolódni, sportolni. – Mindenkit arra buzdítok, hogy aki még nem próbálta ki a műjégpályát, az bátran jöjjön el ide a főtérre és használja ki a pálya adta szórakozási lehetőségeket – tette hozzá a városvezető.

A jégpálya február 25-ig családbarát árakkal és nagyszerű programokkal várja azokat, akik a télies időjáráshoz illően jeges sportokkal szeretnének feltöltődni.