Kürtös kalács, kolbász és ajándéktárgyak is várják az érdeklődőket az idei karácsonyi vásáron Hatvanban. Már hagyomány, hogy az ünnepek közeledtével forralt bor és meleg tea illata lengi be a főteret, a gyerekek és felnőttek kedvükre korcsolyázhatnak és ingyenes koncerteken vehetnek részt. Ma Dobrády Ákos, az egykori TNT zenekar tagja hozta el legismertebb számait a Kossuth téren felállított színpadra. A Kicsi gesztenye, Bolond, aki sír egy lány után, és a Fekete gyémánt című dalok a legtöbb ember számára ismerősen csengenek még a 90-es évekből. Jól mutatja ezt, hogy a közönség az összes dalt az énekessel együtt énekelte.Virág és Anikó nagyon örült, hogy a kedvenc dalaikat élőben is hallhatták. Dobrády Ákos elárulta, hogy sok olyan koncertje van, amin már a legkisebb generáció is részt vesz, ami annak köszönhető, hogy a szülők az ő dalain nőttek fel, otthon pedig a mai napig szívesen hallgatják őket. Erre alapozva indította el Kicsi Gesztenye Klubját, ami kisgyermekekkel foglalkozik. Egy zenés történeten keresztül hasznos információkkal látják el a gyermekeket, amit különösen fontosnak tart, hiszen ebben az időszakban a legfogékonyabbak a tudásra. Saját bevallása szerint a sok munka mellett kevés ideje jut átszellemülni a karácsonyi hangulatra, ám ha ideje engedi, legszívesebben a bátyjával és szüleivel tölti az ünnepeket. A jövő év eleje a pihenéssel telik majd, ugyanakkor jövőre új dallal szeretné megörvendeztetni a rajongóit.

dobrady_es_adventivasar_08 dobrady_es_adventivasar_10 dobrady_es_adventivasar_17 dobrady_es_adventivasar_20

A sikere pedig több éve töretlen már az énekesnek. Edina például annyira szereti a zenéit, hogy Budapestről érkezett, hogy hallja kedvencét. – Ha tehetem az összes koncerten ott vagyok. Ezen a hangulatos helyszínen pedig a korcsolyázáshoz is kedvet kaptam, így biztosan kipróbálom – mondta.

A hatvani karácsonyi forgatagról és a programokról az M1 munkatársai élőben közvetítettek a főtérről.

dobrady_es_adventivasar_03 dobrady_es_adventivasar_13 dobrady_es_adventivasar_16 dobrady_es_adventivasar_38 dobrady_es_adventivasar_39