Kedves Diákok, Pedagógusok, Szülők!

 

A lehetőségek egy tanévben felbecsülhetetlenek, hiszen olyan értékeket hordoz magában, amelyekkel ha élünk és jól használjuk, saját magunk és közösségünk boldogságáért is sokat tehetünk. Hatvan mára szabadon gondolkodó és felelős állampolgárok közösségévé vált. Ebben pedig nagyon fontos szerepe van az oktatási intézményeknek, a pedagógusoknak, a szülőknek és a diákoknak, akik napról napra új értékekkel gazdagítják városunkat, saját környezetünket és akik kezében van a boldog jövő lehetősége. A ma kihívása az, hogy merünk-e álmodni és megvalósítani céljainkat, hiszen ezáltal lehetünk igazán szabad és boldog emberek.

Az iskolák felelőssége is, hogy segítse a diákokat, a családokat céljaik elérésében. A hatvani intézmények pedig felismerték ezt és felelősen teszik a dolgukat. Az oktatás egy stratégiai fontosságú terület a városban, éppen ezért a hatvani önkormányzat és a városvezetés minden lehetséges eszközével segíti az iskolák munkáját.

Azt kívánom a diákoknak, hogy érezzék nagyon jól magukat, éljék meg saját és közösségünk sikereit és persze tanuljanak sokat. Ennek érdekében pedig tettek egy nagyon fontos lépést, mikor a hatvani oktatási intézmények valamelyikében ültek be az iskolapadba. Sikeres és élményekben gazdag tanévet kívánok!