A Hatvani Thai Box egyesület bemutatkozásával indul a Hatvan TV új műsora, a Hello Hatvan. A magazinban a helyi civil szervezeteket és csoportokat ismerhetik meg a nézők. Jagodics Milán főszerkesztő elmondta, hogy már hónapokkal ezelőtt elkezdték szervezni az új műsort. A helyi civil szervezetek egyre erősebben vannak jelen Hatvan életében, mégsem ismerik a hatvaniak a csoportok jelentős részét. A helyiek értékteremtő és kreatív munkája ihlette a műsort is.

– Azzal kezdtük a munkát, hogy igyekeztünk felvenni a kapcsolatot minél több helyi csoporttal és meglepetten tapasztaltuk, hogy mennyire sokrétű a civil élet a településen. Fantasztikus munkát végeznek a szervezetek a városban és rendkívül érdekes lehetőségeket teremtenek Hatvanban. Magam sem gondoltam, hogy ennyiféle harcművészet közül választhatok, vagy akár postagalamb versenyzéssel is foglalkozhatok, ha szeretnék. Hihetetlen lehetőségek rejlenek a civil szférában, amelyeket úgy éreztünk, meg kell mutatnunk – fogalmazott Jagodics Milán.

Hozzátette: a civilek kreatív munkáját ötletes képi és tartalmi szerkesztéssel mutatja be a televízió. Egyes részekben légi felvételek és go pro kamerával készített képek is megjelennek. Az első öt részt már leforgatta a Hatvan TV stábja, így például az áldozatvédők, a kerékpáros egyesület és egy nyugdíjas klub is biztosan szerepel majd a sorozatban. A Hello Hatvan első részét május 31-én az este hét órakor kezdődő Híradó után láthatják a nézők, és kéthetente jelentkezik majd új résszel a hatvani egyesületeket bemutató magazin.

Szerkesztőségünk pedig folyamatosan várja helyi csoportok, szervezetek jelentkezését, amelyek megmutatnák, mivel foglalkoznak. A Hatvan TV szerkesztőségének az info@mediahatvan.hu e-mail címre írhatnak.