Az OKTAT60 HKSZSE hétvégén a bajnokságot addig vezető Gödöllői KC otthonába látogatott el. Drámai, és fordulatokkal teli mérkőzést játszottak a fiúk. Folyamatos volt az izgalom a pályán, először a hazaiak szerezték meg a vezetést, majd a hatvaniak dobtak több gólt, ezt követően ismét a Gödöllő vezetett. Borbély Zoltán játékos belülről kaotikusnak látta a mérkőzést. Mint mondta: egész héten erre az összecsapásra készültek, mert tudták, hogy nagyon erős a gödöllői csapat. Győzni jöttek, de a ziccerek megbosszulták magukat. A végén, egy időn túli hétméteresnél azonban döntetlenre hozták ki magukat a vendégek. Ezt a lövést Borbély vállalta el. – Nem vagyok izgulós típus, de azt tudtam, hogy itt nincs semmiféle trükközés, itt egyszerű és hatékony megoldást kell választanom! Gödöllőnek nagyon jó kapusa van, nem lehetett neki lehetőséget hagyni. Kedves László edzőnknek megígértük, hogy megnyerjük az összes hátralévő mérkőzésünket, és bízom benne, hogy ezt sikerül is teljesítenünk. Egy dobogós helyezést mindenképp megérdemel a csapat! – fogalmazott Borbély.

Kedves László fájó pontnak ítélte meg a kihagyott ziccereket. – Ennek köszönhető, hogy rendkívül rossz volt a helyzetkihasználásunk, de szerencsére a cserét követően Ledacs-Kis Róbert jól tudta megoldani a helyzeteket. Sajnos nem sikerült a ziccereinket és a lerohanásainkat kihasználni rendesen és itt buktuk el majdnem a találkozót. Egy olyan mérkőzésen vagyunk túl, ahol az egy pont jó is meg nem is. Jobb mintha kikaptunk volna és így továbbra is harcban állunk a bajnoki dobogóért, viszont rossz, mert láttam a fiúkban, hogy meg tudnák nyerni az összecsapást, ám ez elmaradt – részletezte a vezetőedző.

A hatvaniak legközelebb április 29-én (vasárnap) 16 órakor játsszák soron következő mérkőzésüket, hazai pályán fogadják a Budapest Honvéd SE együttesét.