Múlt héten rendezték meg az Imola-Hírlap-11 Gálát Egerben. A rangos eseményen díjazták azokat a futballistákat és egyesületi munkatársakat, akik az elmúlt évben sokat tettek a Heves megyei labdarúgásért. Czibolya Gábor a Heves megye legjobb megye I-es labdarúgójának járó díjat vehette át. A csapat meghatározó személyisége már több mint tíz éve erősíti a hatvaniakat. A bajnoki mérkőzéseken túl többször mérettette meg magát a Karácsony Kupák alkalmával is, 2016-ban pedig a döntő legjobb játékosa lett. – Nagyon boldog voltam mikor kiderült, hogy ott vagyok a jelöltek között. Az elmúlt két évben sajnos nem úgy tudtam játszani, ahogy szerettem volna. Kétszer is műtöttek, így kevesebbet állhattam pályára. Óriási megtiszteltetés, hogy még így is nekem szavaztak bizalmat és én lehetek a megye legjobb játékosa – hangsúlyozta Czibolya Gábor.

Dósa Johanna eddig a Petőfibányai SK elnökeként dolgozott, néhány hónapja azonban az FC Hatvant erősíti. A lelkes és kitartó munkájáért a csapat adminisztrátora a Nők a futballért kitüntetést vehette át a gálán. Mint mondta: a férfiak kezdetben nehezen fogadták meg a tanácsait, mára azonban egyenrangú partnerként kezelik őt. – Megbíznak bennem és a javaslataimban, elfogadták, hogy egy sportegyesületnek is lehet női vezetője, munkatársa – emelte ki Dósa Johanna.

A verseny nyolc kategóriában zajlott és minden kategóriában öt személyt jelöltek a díjakra. A jelöltekre a Heves Megyei Hírlapon keresztül és a közösségi oldalakon lehetett szavazni.